our departments:

Strömförsörjning

För en säker drift av elektriska apparater krävs en tillförlitlig strömförsörjning. Powermec erbjuder de populäraste modellerna av switchade spänningsaggregat från MEAN WELL, 15-20 000W. Här hittar du våra strömförsörjningsprodukter, såsom kraftaggregat, adapters, DC/AC Inverter och batteriladdare.

Batteriladdare

Rätt strömförsörjning till rätt pris

Powermec är nordens största aktör inom strömförsörjning och elektriska motorer där våra produkter lever upp till industrins höga krav. Powermecs kunder finns framförallt inom tillverkande industri samt OEM etcetera. Vi är experter på att hitta de rätta lösningarna för alla sorters applikationer, där vårt motto är att leverera rätt produkt till rätt pris. Våra leverantörer garanterar en hög kvalitetssäkerhet och vi kan erbjuda anpassad logistik direkt från vår fabrik till kund. Vi är din trygga samarbetspartner som har lång erfarenhet och en dedikerad kompetent personal. Välkommen att kontakta oss om du har några frågor, så hjälper våra experter dig.

Omvandla en spänning till en annan med spänningsomvandlare

För att kunna anpassa en matningsspänning till en apparat, så behöver man använda en strömförsörjning, som fungerar på så sätt att den ombildar en spänning till en annan. Det finns flera olika spänningsomvandlare, men den vanligaste omvandlingen går från 230V växelspänning till en likspänning, exempelvis 12V.

Adapters som lever upp till de aktuella marknadskraven

Vi erbjuder switchade adapters anpassade för ”plug in” där effekterna är allt från 2W upp till 48W. Powermecs modeller kan kundanpassas för att kunna motsvara alla kunders önskemål och behov. Samtliga adapters lever upp till de aktuella marknadskraven. Oavsett vilken adapter du väljer, så är de certifierade enligt följande kategorier; IT/Multimedia, general use, household appliance och lamp controlgear/led.